Ezen rövid hiánypótló cikk elolvasása után biztos vagyok, tisztázódik benned, hogy az IonicKiss ionizációs fogkeféd mely része milyen célt szolgál és mit is jelent az ionizáció jelen esetben!
Lássunk is hozzá…

Hogyan is működik ez az egész?

Kezdjük azzal, hogy alapvetően milyen kémia áll fenn az emberi szájban.

Az egész kicsit hasonlít a mágnesekhez. Tudod, mikor ugyanolyan töltésű oldalakat egymáshoz közelítesz, akkor nem tapadnak össze, hanem pont ellenkezőleg, taszítják egymást.

Jelen esetben – minden emberre vonatkozik – a fogaid és a plakk (lepedék, kajamaradék, baktériumok) töltése – (negatív). Ez pont azért vicces, mert az előbbi mágneses példából kiindulva ezeknek nem kellene ilyen szoros barátságban egymás társaságában maradniuk.

És itt jön a csavar, mert ott van még a nyálad, aminek töltése az előzőekkel ellentétben + (pozitív) és mivel a szádban mindent nyál borít, amolyan hídként szépen mindenkit összehoz.

Fog és plakk – (negatív), nyálad + (pozitív) töltésű így egymáshoz vannak kötve

Hogy ez a kapcsolat megszűnjön és fogaid, ínyed egészségesek maradjanak, szükséged van egy fogkefére, amely erősebb – (negatív) töltést bocsát ki, mint a plakk és a fogak együtt!

Az IonicKiss fogkefe negatív ionizációs technológiájának köszönhetően a plakk már a múlté!

Az IonicKiss fogkefe pont a fentebb említett hatást hivatott létrehozni.

IonicKiss fogkefe tesének részei

Az ionizáció bekapcsolása

A fogkefe technológiájának aktiválásához csupán annyit kell tenned, hogy nedves kézzel megérinted a fogkeféd értinkező felületét, majd úgy mosod a fogad, mint bármilyen egyéb fogkefével tennéd.
A nyálad érintkezni fog az induktív nyéllel, mégpedig a fogkefe fején lévő réseken keresztül,

IonicKiss fogkefe cserélhető feje fehér színben

melynek következtében lép fel az ionizációs tisztító hatás.

Töltöttség ellenőrzése

Normál használat mellett az IonicKiss fogkefék beépített (nem cserélhető) elemei egy évet ki kell, hogy bírjanak még mielőtt azokat cserélni kellene.

A töltöttségi szint állapotát a fogkefe alján található nyomógomb nyomva tartásával tudod ellenőrizni, melynek hatására fentebb a töltöttség jelző LED elkezd világítani. A fényerő erősségéből következtethetsz arra, hogy a testet cserélni kell-e vagy sem.

Azzal hogy végigolvastad ezt a kis cikket, most már tudod az IonicKiss fogkeféd működési elvét és azt, hogy miként lehet aktiválni.

A későbbiekben a hatásosságról, tartósságról, helyes fogmosási technikákról lesz szó.
Ha tetszett ez az iromány és a jövőben is szeretnél ilyenekről olvasni, iratkozz fel hírlevelünkre!

Szép mosolyt!

 

[et_bloom_inline optin_id=”optin_2″]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük